ООУ “БРАТСТВО” – прва награда во еко -акција

ООУ “БРАТСТВО” – прва награда во еко -акција

Општина Карпош во соработка со еколошката организација „Нула отпад“ во просториите на Факултетот за туризам и менаџмент, денеска го одбележаа Светскиот ден на животната средина 5-ти јуни. На свеченоста присуствуваше и градоначалникот на Општина Карпош Стевчо...