Денес учениците од VI -3 заедно со наставничката по музичко образование Лиридона Сума го посетија Државниот Асамбл по повод изучување на народните ора во месец Септември .
Sot femijet e klases VI-3 e vizituan Ansamblin Shtetëror në kuadër te lendes vallezime dhe valle popullore.