Новогодишен настан во Градска библиотека “Браќа Миладиновци” со дечињата од нашето училиште – „Писмо од Фантазија“. 🎁📚

Новогодишен настан во Градска библиотека “Браќа Миладиновци” со дечињата од нашето училиште – „Писмо од Фантазија“. 🎁📚

Новогодишен настан во Градска библиотека “Браќа Миладиновци” со дечињата од нашето училиште – „Писмо од Фантазија“. 🎁📚 48427381_1440930159371613_1051082920871067648_n 48412793_1440930132704949_2033647446784999424_n...