Едукативен час на Пакомак и 4СЕЛЕКТ

Едукативен час на Пакомак и 4СЕЛЕКТ

ЕКОМЕН, ги посети учениците од ООУ,,Братство’’ во општина Карпош. Преку презентација за учениците од IV до IX и едукативен час за помалите дечиња со присуството на ЕКОМЕН кој презентираше како да се чува животната средина и како да го селектираме отпадот за поубава и...