ООУ”Братство”-Скопје домаќин на петтиот општински натпревар по Физика за ученици од VII и IX одделенија

ООУ”Братство”-Скопје домаќин на петтиот општински натпревар по Физика за ученици од VII и IX одделенија

На 02.02.2019 година ( сабота) ООУ”Братство”-Скопје домаќин на петтиот општински натпревар по Физика за ученици од VII и IX одделенија од сите општински училишта кои се на територија на Општина...
презентација за бадминтон

презентација за бадминтон

На ден 01.02.2019 во нашето училиште се изврши презентација за бадминтон, со преставник од бадминтонска федерација со учениците од VI, VII, i VIII одделение. Нашето училиште со соработка со Општина Карпош доби донација од две мрежи за бадминтон, 8 ракети и две кутии...