MИО АКТИВНОСТ

MИО АКТИВНОСТ

Во нашето училиште ООУ „Братство,“ во соработка со Општина Карпош и партнер училиштето ООУ „Вера Циривири Трена“, беше реализирана заедничка МИО активност под мотото „Празници сите заедно празнуваме, баклава сукаме и јајца вапцуваме!“ Се подготвуваше традиционална...
Реализација на заеднички игри без граници со дечињата од Детската градинка,,Мајски цвет,,-Тафталиџе 2.

Реализација на заеднички игри без граници со дечињата од Детската градинка,,Мајски цвет,,-Тафталиџе 2.

На 19.04.2023 година на спортското игралиште ,учениците од 3-1,3-2 и 3-4 со наставниците Јасна Мајинска Китановска, Лилјана Цветковска, Рита Ибраими, Џејлан Исмаили, Игор Костадиновски и Илир Сали реализираа заеднички игри без граници со дечињата од Детската...