Доделување на награди на учениците од ОУ,,Братство” по повод  Св. Климент Охридски

Доделување на награди на учениците од ОУ,,Братство” по повод Св. Климент Охридски

Нашите вредни и талентирани прозаистки Инес Ибушоска и Сара Блажеска, денес беа наградени со дипломи и пригодни награди во градската библиотека “Другарче” и со тоа докажаа дека во нашето училиште “Братство” има многу почитувачи на убавиот пишан...