Известување / Informim

Опсервацијата на првачињата на македонски наставен јазик ќе се реализира во училница број 2,а за првачињата на албански наставен јазик во училница број 3.Потребните документи при  уписот на првачињата ,родителите да ги доставуваат  кај педагогот на...

Oпсервација на идните првачиња ќе биде од 9 до 12 часот и тоа со по 15 минути со секое прваче . Opservimi i fillestareve te ardhshem do te jete prej ores 9-12 edhe ate nga 15 min per cdo...