Постигнати резултати од натпреварот по математика

Постигнати резултати од натпреварот по математика

Учениците натпреварувачи од шесто одделение постигнаа одлични резултати на натпреварите по математика Општински натпревар Теодор Цикарски – I награда Благој Цветковски – III награда Матеј Цветковски – Пофалница Регионален натпревар Благој Цветковски...
Денови на електротехниката

Денови на електротехниката

Во деновите 11 и 12.5.2022 година во просториите на СЕТУГС,,Михајло Пупин”-Скопје се одржа IX-та по ред манифестација ,,Денови на електротехниката”.Присуствуваа голем број на основни училишта од град Скопје,како и нашето училиште и за првпат  годинава и...