Почитувани родители во прилог ја oбјавуваме изјавата од Др.Кујтиме Мехмети

Јас др.Кујтиме Мехмети вработена во Клиниката за Дерматологија во моментот сум во добра општа здравствена состојба, без никакви симптоми и сум во домашна изолација 14 дена, како и сите останати вработени во Клиника за Дерматологија. Предавањето во ОУ Братство го...