Упис на првачиња за учебната 2021-2022

                                                                                                            ДРАГИ ПРВАЧИЊА!!!                                                                                         ...
Oнлајн работилница  за развој на писменоста и другите јазици преку  воннаставни активности

Oнлајн работилница за развој на писменоста и другите јазици преку воннаставни активности

Во периодот од 07.04.2021 до 08.04.2021 година нашето училиште ,односно наставниците кои предваат македонски јазик и странски јазици,имаа можност да учествуваат на онлајн работилница за развој на писменоста и другите јазици преку воннаставни активности. Работилницата...