Натпревар

Натпревар

Нашите ученици успешно го претставија училиштето на општинскиот натпревар по математика, одржан во сабота на 4.2.2023 година. Им го честитаме успехот на учениците и нивните ментори и им посакуваме успех на регионалниот натпревар. На натпреварот учествуваа 36 ученици...
Донација

Донација

Благодарност до родител од I 2 и III 2 оделение кој донираше две елки за Нова година во паралелките на кои децата посебно се радуваа, а потоа ги засади и сега ни го разубавуваат и училишниот двор. За нив ќе се грижат и децата од училиште, зголемувајќи ја еколошката...
Хуманитарна акција под мотото,, ПОДОБРО ДА ДАРУВАШ,ОТКОЛКУ ДА ДОБИВАШ,,

Хуманитарна акција под мотото,, ПОДОБРО ДА ДАРУВАШ,ОТКОЛКУ ДА ДОБИВАШ,,

Ученичкиот парламент организираше хуманитарна акција под мотото,, ПОДОБРО ДА ДАРУВАШ,ОТКОЛКУ ДА ДОБИВАШ,,Хуманитарната акција се организира за ,собирање облека и книги,а се спроведе на 06.02 и 07.02.2023 година .Собраната облека и книги ќе се донираат во општинскиот...