Насмевка за сите деца  -Buzëqeshje për gjithë fëmijët

Насмевка за сите деца -Buzëqeshje për gjithë fëmijët

Oдбележување на 21 Септември Меѓународниот ден на мирот По повод Меѓународниот ден на мирот 21 Септември учениците од ООУ,,Братство” го одбележаа денот на мирот и упатија пораки за мир,толеранција и соживот со испишување пораки за мир,и боење на гулаби како симбол на...
Среќен почеток на нашите првачиња

Среќен почеток на нашите првачиња

Среќен почеток на Вашите и нашите првачиња! Првиот училишен ден осамна со весела раздвиженост,подавање раце за некои поранешни,а за некои многу нови другарства. Среќна и успешна учебна година ви посакуваат вработените во...